Large Format Printing: Posters en Sign

Posters

Alles is mogelijk met posters. Van A3 tot abri formaat. Afhankelijk van de oplage digitaal gedrukt of in offset. Ook op bluback posterpapier, vlamvertragend papier voor winkelposters of volledig weerbestendig synthetisch materiaal voor buitentoepassingen. Uiteraard gedrukt met UV-bestendige inkten, die ook bij langdurige blootstelling aan zonlicht hun kleurintensiteit behouden.

Sign

Large format printing kent geen formaatbeperkingen. Uw gevel, etalage of uw complete wagenpark voorzien van een permanente of tijdelijke beplakking? Showrooms voorzien van digital wallpaper of een receptie volledig in de corporate identity van uw bedrijf inrichten? Bewegwijzering? Maak gebruik van QR-codes om de effectiviteit van uw campagne te verhogen. Meer dan over welk product in ons portfolio dan ook, kan van large format printing worden gezegd dat 'the sky the limit' is.

Onze specialisten maken samen met u een ontwerp en zorgen voor de complete uitvoering van uw project. Geïnteresseerd? Maak gebruik van ons offerteformulier of klik op de 'meer informatie' button en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

 

poster large format printing

Oplossingen voor elk budget!

Meer informatie?